En ganska sliten balkong...


...men en fin utsikt.


Coldplay, stadion 09

Ja som sagt, i särklass mitt livs bästa kväll!


vännen min

ren glädje


överlycklig tjej

yellow

fotbollen

Nu ska jag iväg och kolla på mitt lag som spelar match på hemmaplan, wish them luck!


 jag innan skadan, saknar det


Colplay Stockholm 22/8 2009

Åh herre gud!! Det är mitt livs dag, kväll, timmar, minuter, sekunder. Jag har aldrig vart med om något liknande, så sjukt j*vla underbart, jag kan inte beskriva det! Jag som hade lovat mig själv att inte vara pinsam satte igång med tårar, skrik och enorm glädje när de kom in på scenen med Life In Technicolor. Bilder kommer upp lite senare, eftersom det är U som har allihopa. Fick ju inte ta in min systemkamera, vilket var korkat av mig att tro. Sjukligt sur på mig själv att jag tog den och inte min digitalkamera, men några bilder blev det ifrån mobilerna i alla fall.

 
bilder; expressen


Noooo

Nej vet ni vad? Imorgon börjar skolan igen och jag har nästan lite panik. Jag vet först och främst inte vad jag ska ha på mig, sedan så är det ett helt j*kla år kvar tills nästa sommarlov kommer... najs! Men nu ska jag gå och sova så får jag plocka någonting i panik imorgon, orkar inte hålla på längre. Sov gott på er (:


run b*tch, run!

ska ut och träna nu, puss på er gullungar!


fika

pratar i telefon nu med k, kul med massa skvaller och annat tjafs. äter lite bulla samtidigt och dricker mjölk, tihi. finns inget bättre än bullar och mjölk, right? (; vad dagen kommer att bjuda på får jag se så småning om.


Dripp / Dropp / Dripp

Usch vilket väder det är ute, har vart på stan idag och åkte iväg i shorts. Men gud vad kul, jag kommer hem helt dyblöt med typ blåa ben för att jag frös så mycket. Haha, hur illa är inte det liksom? Men i alla fall så hittade jag en höstjacka som jag blev riktigt nöjd med, kommer lägga upp en bild på den imorgon kanske så får ni tycka till (:


-   Irina Kulikova

ZzzZzZZZZZZz

ännu en dag och jag har totalt misslyckats med mina kategorier, försöksdagarna fortsätter...
förlåt för min dåliga uppdatering nu, men är inte riktigt på mitt bästa humör. sov gott på er söta i alla fall!



mitt naturliga lockiga hår, andra gången ni ser det (;

Buhu!

Men usch, det går ju verkligen inte fram med designen! Jag håller snart på att bryta ihop för att det verkligen totalskiter sig!! Kategorierna bara upprepar och upprepar sig hela tiden, gaaaah vad är felet? Fortsätter och kämpa och hoppas att det kommer fungera snart )=


-    inspiration

Under ombyggnad

Bloggen är för tillfället under ombyggnad då jag försöker fixa till kategorierna lite. Men det funkar inte så bra, jag får dit länkar som ni ser (bl.a. "Photos by L"), men hur man sedan länkar inlägg till dessa lyckas jag inte med. Någon som vet hur man gör och kan hjälpa mig? Skriv gärna till min mail [email protected] då, skulle bli väldigt tacksam. Dessutom så får ni en länkning här på bloggen om ni hjälper mig. Tack på förhand och kram på er!

 

plopp.. plopp.. plopp

jag har vart på stan idag med u, jag hittade en höstjacka som jag inte riktigt vet om jag ska ha kvar eller ej. hmm... ja vi får se hur det blir med det. nu sitter jag och kollar på top model 11 och käkar plopp med mensvärk så det tjuter. men jag får uthärda och trycka i mig en massa alvedon istället... och min plopp, tihi!


Byggare Bob vs. Me

puuh, har vart ute och slipat och målat mina blivande golvskivor till balkongen. men det är skönt att det är gjort, för jag blev riktigt nöjd. nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur "breaking dawn", man blir verkligen helt förtrollad av böckerna, tihi.


-   Myf Shepherd

jag är trött

Nej vet ni vad, jag är hur trött som helst nu och jag fattar inte varför jag inte går och lägger mig. Istället sitter jag här inne på internet och kollar på lite roliga saker, och vet ni vad jag hitta? Kolla på fåtöljen här nedanför, är den inte grym? Jag skulle du inte tacka nej till en fotölj utav den designen (;

     -    mmh, can't get enough of shoes!


joggingtur

hej allihopa, har vart inne i huset hela dagen med min kompis u och letat efter sista minuten resor. har inte hittat något speciellt som verkar bra så vi får se om det blir av sådär innan skolstarten. nu ska jag ut på joggingtur med lillasyster och jag hoppas konditionen höjer sig lite... hehe.


självklart följer min ipod med, och denhär gången min storvreta cupen tröja

jag är då bra go'

jag har vart extremt dålig och mitt försök att försöka uppdatera efter stockholmsresan med min vän. det hann jag inte med, då jag kom hem sent och åkte iväg till göteborg tidigt på morgonen dagen efter. men imorgon kommer uppdatering, vilket jag verkligen lovar. och om jag hittar kameran så lägger jag upp bilderna från stockholm.
nu ska jag sätta mig ner och dricka min smoothie, tihi. det bästa med den är att den är så nyttig, kolla själv:


smoothie a' la ladrouse:
lite vinbär
lite jordgubbar
lite apelsinjuice

hihi, ojdå

...blev inte så mycket roligare idag (igår?). usch, jag ska inte lova saker som jag inte kan hålla, fy på mig! men imorgon ska jag till stockholm med min kompis och shoppa en del, förhoppningsvis. jag vet ju hur jag är med kläder... kräsen! men jag önskar mig själv lycka till, och jag ska försöka, verkligen försöka att lägga upp bilder jag kommer att ta imorgon imorgon. sov gott sötungar!


Emma Summerton - Photographer

Abbey Lee Kershaw - Model


Skulle bli glad

Jag är med i veckans blogg HÄR och skulle verkligen bli jätteglad om ni röstar på mig. Jag är nummer 10, ni skulle verkligen vara urgulliga. Kram!


en puss(?) från mig till er som röstar (:

den nakna sanningen

vet ni vad, jag är hur trött som helst när jag sitter här i min kalletisha och mitt osminkade ansikte. så jag tror jag ska gå och lägga mig, så får ni studera denna underbart fina bild på mig. cute, huh? ...INTE SÅ VÄRST. i alla fall, hoppas ni sover gott så uppdaterar jag lite roligare grejer imorgon.


sol och bad

hej och hå, visst är det fint väder idag? här är det det i alla fall, vilket jag uppskattar till 100%. så idag har jag och två av mina vänner vart och badat och solat vid en sjö, blev en liten mini picknic också eftersom vi alla hade med oss lite mat.. tihi! nu ska jag svara på alla era söta kommentarer, och sen så undrar jag också om jag ska lägga ut kretas bildkavalkad del 2 snart, eller vad tycker ni?


kärlek till er läsare från kreta

Perfekta bloggdatorn



Titta vilken urgrymm liten dator? Man kan tävla om den HÄR, och jag menar hur underbart vore det inte att ha denna? Perfekt för att kunna satsa en grad till på bloggkarriären, vilket vore ens dröm. Dessutom så är ju datorn i rosa, och det är så bara så jag.. iiiih! Skynda er ni med att tävla om den (men om ni lyckas vinna men inte jag så blir jag sur, tihi) (;

Men förutom den här tävlingen så är bloggen extremt värd att läsa, tycker verkligen ni ska in och kika på den!

Art by me and my camera



Vinnare

Hade ju en liten tävling på bloggen, vilken många verkade ha svårt för. Men bilden nedanför är på den gamla supermodellen Janice Dickinson.

Grattis, hoppas länkningen hjälper dig med besökare!
http://piakristina.blogg.se


RSS 2.0