Hetaste flaggan just nu

Titta vilken snygg väska. Det bästa är att den är min, köpte den igår på Gina Tricot för bara 179:-. Värt? Verkligen! Kommer nog bli en av de mest använda väskorna i sommar, så det är ganska tufft att dagens snyggaste flagga finns på min väska. Ha det bra!

New colour

Sitter och väntar på resultatet nu med hårfärgen i håret. Har tänkt att färga håret lite ljusare, men verkligen inte mycket. Först och främst så är det utväxten som ska bort. Hoppas också att det inte blir jätteblont, kommer typ börja gråta då. Men i alla fall, väntar med nervositet och spänning på att tiden ska ticka ut och jag ska skölja ur håret och få se resultatet. Wish me luck!


Project Runway

Äntlige! Snart tar det start, om bara några minuter så fortsätter årets säsong av Project Runway igång. Riktigt spännande, och kan med säkerhet säga redan nu att jag kommer sitta fastklistrad framför tv-rutan varje kväll då de visar programmet! Hoppas man kommer hitta en lika charmig person som förra årets Christian, eller vad säger ni?
Ska ni kolla på årets säsong utav designarnas höjdarprogram, Project Runway?

My big love


- Urban Outfitters

Allvarliga i-landsproblem

Det är riktigt jobbigt hörrni, jag har haft ett presentkort på Gina Tricot som jag tänkt använda till att köpa vårkläder. Men nu har presentkortet försvunnit och jag har hittat en jättesöt tröja där. Har inga pengar som jag kan köpa tröjan för själv, så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Visst, riktigt i-landsproblem men det känns som en nödsituation just nu. Men kommer nog på ett sätt hur jag ska göra.


Nytt är bättre

Har inte bloggat på evigheter, jag vet och fy skäms på mig. Men har haft så mycket att göra. Men kommer inte att hända igen, fkan ju inte mista alla mina underbara läsare bara för att jag inte "orkar" blogga, låter ju dumt. Men ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas att jag kommer ut på något kul. Vad händer för er ikväll? (:


Coldplay may be my life

Som typ alla vet så ska ju Colplay komma till Sverige i sommar, igen. Men jag kan fortfarande inte släppa det, tänk att jag kommer få träffa mitt livs musikkärlek! Till Stadion i Stockholm den 22/8 är det de ska komma, och jag har sittbiljetter på rad två bredvid scenen. Jag kommer börja tjuta när de kommer in, speciellt när låten Lost! kommer igång. Jag vet, låter hur fjolligt som helst, men kommer inte kunna behärska mig. Med följer min bästis!
Ska ni på någon kul koncert i sommar?


Förlåt för uppdateringen!

Hejsan, jag måste bara säga förlåt förlåt förlåt! Har inte bloggat på hur länge som helst nu känns det som, men har haft så sjukt mycket saker jag behövt göra. Hoppas det inte är alltför mycket sura miner(: I helgen har det i alla fall hänt lite saker, i fredags tog jag det lugnt och var med min kompis Klara. Sen igår så var jag på en fest hos en kille i min kompis klass. Det var helt okej, kanske inte så jättemycket drag i festen. När vi kom dit var det helt tänt och musiken kunde man knappt höra. Vi höll på att åka hem direkt, men tur nog bestämde vi oss för att i alla fall ge det en chans. Trevligt blev det tillslut. Kom också på att jag inte har lagt upp några bilder på mig själv hittils, så jag lägger upp lite bilder från festkvällen. Blev inte så många bilder tagna, men en del innan och några stycken under. Hoppas jag inte är så ful att ni ångrar att ni läst bloggen(;      
Men
 vad har ni gjort i helgen?


-           "jag och min vän"

-           "min vän och jag"

-           "jag och min vän"

-           "jag och min allra bästa vän"

-           "två av de absolut sötaste flickorna jag känner"

-           "underbara vänner"

Nu är vintern som bäst

Jag har nyss kommit hem från en promenad med lillasyster, på färd från statoilmacken var vi efter att ha köpt en massa blåbärssoppa och Ben & Jerry's. När vi går genom parken för att ta en genväg så fick vi syn på en iskana. Och barnslig som man är, trots min ålder på 17 år, sprang jag och lillasyster fram till kanan och börjar åka. Dock blev det inte så lyckat och de flesta åk slutade med magplask eller rumppladask. Men kul var det, och värt, eftersom på vintern är det bara ett måste att leka med snön!


Cute as Gaga

Ni vet att Lady Gaga har haft sådana där riktigt snygga frisyrer. En av hennes snyggaste frisyrer är självklart rosetten. Jag hittade äntligen ett klipp om hur man gör den och hoppade högt av lycka. Jag hittade länken på Miss Tessan 88's sida, och filmen är rikigt bra. Man ser exakt hur man gör, och det bästa av allt. Det verkar inte vara omöjligt, ska ni testa frisyren?




Hjälp mig

Har fått hem ett par skor från H&M, men jag vet inte hur jag ska göra. Det är så att min högerfot är en halv centimeter kortare än min vänsterfot. Beställde hem ett par 37:or i skorna förrut och de passade perfekt på höger men väldigt trång på vänster. Nu så beställde jag hem 38:orna i samma sko, men de är på tok för stora. Ska jag beställa tillbaka 37:orna och lämna tillbaka 38:orna eller inte behålla dem över huvudtaget? 38:orna fungerar nämligen inte ens med ilägg i. Är de värda att lida för? (:

Haute Couture

Jag älskar verkligen Georgio Armani's kollektioner. De har alltid så varierande och fräscha plagg. Klänningen här nedanför är en av mina absoluta favoriter. Den kommer från en av deras visningar 2008.
Har ni något märke som ni tycker om lite extra?


RSS 2.0