ser ni vem det är?

ska svara på era söta kommentarer senare, nu måste jag hämta ut min cykel som någon kul människa punkterade och gjorde sönder hjulet på. efter det så ska jag fortsätta med att fixa min lilla balkong.


gissa rätt så får ni en länkning här på bloggen, kram!

Renovering av balkongen börjar idag

Morning sunshines!
Har nästan precis vaknat, har ätit frukost och nu ska jag hoppa in i duschen. Efter det så börjar min lilla renovering utav min balkong. Den är hyfsat risig nu och har inte använts av någon på över typ 9 år. Men nu när jag fått rummet med balkong så ska det bli ändring på det, och det hela börjar idag.. tihi!
Skriver mer lite senare, kram på er sötnosar!


- versace

Tanya Dziahileva

...är rankad som 27 bästa modell i världen. Och jag kan faktiskt hålla med, hon har ett utseende som är något utöver det extra + att hon verkligen utnyttjar det. Hon är fulsnygg och kan gå från ett mindre lockande utseende till en killmagnet. Så i det stora hela, me like!

image2508
Tanya för Carlos Miele - riktigt söt med starka käkben

Tanya för Bill Blass - mindre tilltagande

God morgon

Hej på er allihopa, har vaknat för inte alls länge sen och sitter nu och tittar på tv. Skriver lite mer idag sen, men nu ska jag lägga mig ner och slöa.


t-shirt; Gina Tricot 49:- på rean

Twiggy


Bildkavalkad Kreta, vecka 1


Vi har äntligen lyft och är påväg mot Kreta

Första kvällen, 
Halsband; Snö of Sweden   
Byxdress; Topshop

Utsikt från hotellet, urgulligt och fräscht litet hotell vi hade

Andra kvällen på en jättegullig restaurang, galet fin utsikt
Tröja; Weekday

Mysig stadsvy

Solnedgång

Grillkväll på hotellet
Klänning; Från Azorerna

Chanias gränder
Linne; Weekday
Shorts; H&M barnavdelning
Skor; Din Sko
Väska; Från Cypern

Chania

En av de få gångerna ni kommer få se mig i lockigt hår(;
Tröja;
Monki

Dolce & Gabbana

D&G's höst och vinterkollektion har extremt snygga kläder med bl.a. markerade axlar, kilklackar, stora huvudbonader. Det jag fastnade met för var deras Marilyn Monroe kollektion, så underbart vackra klänningar, min favorit blev absolut den korta, chica klänningen här nedanför.


Sunshines, I'm home!

Hej gullungar, nu har jag kommit hem igen!
Borta på Kreta var det hur underbart som helst och jag längtar verkligen tillbaka. 40+ varje dag och 30+ på kvällarna, hur rätt är inte det? En bildkavalkad kommer, jag lovar.. bara det att jag inte orkar ta tag i det ikväll eftersom jag är sjuk. Har huvudvärk och illamående så det är verkligen inget att hurra över. Var nere på stan idag i alla fall för att försöka ruska av mig huvudvärken och hittade lite saker som jag tröstshoppade.


söt va? har länge velat ha den men aldrig orkat köpa.
men nu är den min.. tihi!

Bye Sweden - Hello Greece

Japp, rubriken talar för sig själv. Nu drar jag iväg till Grekland och kommer inte hem förrän om två veckor.
Have a nice summer... eller nej, hoppas det regnar mycket här hemma. Peace out!


cypern -08, visst var jag brun? hihi, och jag kommer bli brunare än så! (;

aaaaah

hjäälp! förstår ni hur snart det är som jag åker till kreta?!! jag tror jag kommer svimma när som helst, och jag har liksom inte ens packat ner allting i min väska, inte en enda grej faktiskt. buhu, brukar aldrig vara såhär sen med att packa, typ alltid klar en vecka innan!! Men ska återgå till packningen nu så jag blir klar och inte glömmer ngt hemma, puss på er gullungar!


love the picture, jag och klara på balkongen

glasögonorm

japp, min dator fortsatte att krångla så jag var tvungen att ta nya här, vilket inte visade sig att bli så bra... men ni får stå ut(; Jag har i vilket fall som helst fixat en massa inför Kreta idag och nu på kvällen var jag hos några kompisar och myste och kollade på film, scary movie ofcourse! haha, älskar den verkligen. men nu ska jag faktiskt ta och sova, sweet dreams!




Postens hemliga paket... my new precious

Ni vet att jag berättade att jag fick ett paket på posten imorse, och vet ni vad det är? Nej just det, det var därför jag tänkte berätta det nu... "När jag hör din röst" !! Ni vet bok två ur twilightserien, aaah jag dör! Trodde inte att den skulle hinna hem innan vi åkte till Kreta, men nu vet jag vad jag ska sitta och läsa den närmsta veckan (a) Först blir det till att läsa ettan och sedan tvåan (hihi logiskt). Så japp, jag är överlycklig! Kommer in lite bilder senare med glasögonen, nu så har min andra dator där jag lägger in bilder på blivit knasig så jag kan inte skriva på den. Men jag ska ropa på pappa snart så han kan fixa den, ibland så bara älskar man föräldrar, right? (; puss på er!


Ner till stan

Hihi gissa vad jag ska göra nu?! Jo jag ska ner till stan och hämta mina glasögon, de första jag någonsin har j
haft(a) Det är dock bara läsglasögon men de säger att jag kan ha de hela tiden om jag vill, vilket jag tvekar på (; Är inte den som ser het ut i glasögon liksom. Men i alla fall, det kommer bilder på dem och mig på bloggen när jag kommer hem, och så kanske jag berättar vad som kom med posten. Hihi, see you!

God morgon

God morgon allihopa! Jag har precis ätit frukost och ska börja packa nu när som helst. Men vet ni vad, jag fick hem ett paket från posten idag. Men vad det är ska jag inte visa än, hihi! Ni får leva i förundran ett litet tag till. Nu måste jag kila, have a wonderful day!


frukost och läsning ute i solen

Nattinatti

Nej vet ni vad, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är verkligen galet trött och hostig, så önska mig en skön natt med mycket sömn nu. Det kommer nog behövas.. men sov så gott allihopa, puss!


hihi blir en godnattpuss från igår med tanke på hur jag ser ut nu (a)

Tröttis

Hej alla uppesittarmänniskor (=
Jag ligger i min säng nu och nattäter lite glass, galet gott! Men vet ni vad? Jag har typ ett bråk utanför mig också, typ några personer som står och skriker på varandra, läskigt va? Hoppas de inte kommer in på vår gård och slåss eller så, vill ju liksom inte bli något vittne eller så. Men jag ska nog sova snart i alla fall, när de slutar skrika så funkar det nog.

Update från källaren

Haha blev att festa loss lite innan singstaren, dock är det ju som sagt bara jag och klara här nere men vad gör det? Världens fest ju, kom vet jag! (; Haha nejdå, men vi ska fortsätta att dansa, have a nice night!


Rubrik

Hejsan!
Jag har kommit hem nu, och det var riktigt mysigt på stan. Köpte dock inte något förutom en macka med sallad och räkor och en isthé (a) Tjockis... maybe. Men ikväll så händer som sagt inte så mycket förutom packning, eller jo. Klara är här just nu och ska hjälpa mig lite, men det tar vi tag i senare. Nu ska vi ner i min källare och spela singstar med heta sångröster som vi har (; Ha en trevlig kväll folket!


-                         lillasyster på bild

Men jobbigt!

Hejsan!
Blir inget videoinlägg eftersom min dator har blivit extremt konstigt. Men jag berättar istället här. Jag ska ner på stan med min kompis Klara typ nu och efter det så ska jag hem för att packa till Kreta. Iiiih, åker ju på fredag morgon klockan sex. Gaaaalet hur mycket jag längtar, och stressande är det eftersom alla i familjen utom jag har packat klart... hihi(a).
Men hoppas ni får en bra dag, puss!


jag nu, min paris t-shirt från weekday.

Morgon

God morning sunshines... eller kanske snarare god eftermiddag(?) haha. Men för mig är det morgon i alla fall. Kommer snart ett videoinlägg om planer för dagen. Seee ya!

Sweet dreams

Nej vet ni vad gullungar, jag är på tok för trött för att sitta uppe och bara slöa. Kunde inte sova något igår natt pga hostan som jag fått, så är galet trött. Jag går faktiskt och lägger mig nu och sover min skönhetssömn, för det lär behövas med tanke på min trötthet. Tråkig tjej som inte går ut när det är sommarlov kanske, men hälsan först som sagt (; Hoppas ni sover gott!


 en godnattpuss från mig till er alla

Home again

Hello everyone!
Har precis kommit hem från bion och den var faktiskt riktigt kul, det kom ett och annat skratt under filmen. Lillasyster hade inte lika positiva åsikter om filmen, men vad gör det? I liked it! Ikväll så ska jag packa inför Kreta på fredag, can't wait!


visst är jag söt i glasögonen som vi fick? grrr (;

Jag ska leva under istiden ett tag med lillasyster

Ja vet ni vad? Ikväll så ska jag iväg och kolla på Ice Age 3 med min lillasyster. Hon var så gullig att hon köpt biljetter till både mig och henne, och då kan man ju inte göra annat än att tacka ja? Har velat se den här filmen väldigt mycket i alla fall så att få se den på bio nu i 3D känns hur kul som helst! Hoppas ni får en trevlig kväll!

IceAge3.jpg image by somanymovies
och såhär ser jag ut ikväll:
linne/tunika - h&M
halsband - snö of sweden

sommaren är fortfarande ung

Ytterligare en kväll värd att skriva om var när jag och två av mina vänner åkte ut till min mormors "sommarstuga" och bara mös. Vi åt gott, snackade om allt mellan himmel och jord, spelade kubb och en massa andra saker. Ett ord som beskriver kvällen... lyckat!

 
och här ser ni vem som vann kubben (y)




Identitet - anonym

Även denna dag var sjukligt kul, speciellt på caféet vi var på i slutet av dagen. Haha tänker inte berätta speciellt mycket om det eftersom jag antagligen kommer få en stor fet smäll om jag yttrar mig om det här i bloggen och fel person ser det (; Men kan i alla fall säga att det rörde sig om en person som vi verkligen inte ville se. Den kom och bägge kastade på sig solglasögon och hängde över vårat isthé med håret framför ansiktet för att inte bli igenkända. Hur lyckas man alltid träffa den personen man absolut inte vill se, det måste vara ett tecken eller något hahah?


Sov sött

Nej vet ni? Efter ett långt tag fixande och trixande med bloggen så har jag faktiskt blivit väldans trött. Ska bara borsta klart tänderna nu medan jag lyssnar klart på Jamie T's låt Sticks 'n' Stones. Grym, ni borde lyssna.

Sov så gott alla söta!


Sol och Bad

Haha älskar bilden på min kompis här nedan, så sjukt klockren. Ser i stort sett död ut, och den representerar väl humöret vi var på under ett tag på den dagen. Båda var så trötta så att vi somnade när vi låg och solade vid ett badställe, gulligt! Nej men för övrigt så var den dagen extremt mysig och kul, tack för allt!


Jag är tillbaka!!

Hej igen!
Jag är tillbaka, kul va? Jag vet att ni har saknat mig(; Jag är riktigt ledsen över att jag inte har bloggat här, men det har vart så mycket som hänt runt mig nu under uppehållet så det är därför. Mer kommer jag inte gå in på det. Men jag hoppas att ni andra har haft det bra i alla fall? Mitt sommarlov har faktiskt vart super hittils och jag har hunnit med en massa, believe it or not! Har grillat, festat, badat, vart med kompisar och en massa annat kul. Om bara fyra dagar ska jag till Kreta i två veckor, så det blir suuuper! Då blir det väl antagligen ett litet blogguppbehåll i två veckor om jag inte kommer in på någon dator där, men efter det så kommer jag igång igen.

Det kommer att komma ett och annat inlägg om vad jag pysslat med under sommaren, read it and enjoy!


(hihi ni ser väl att jag gjort en ny bloggdesign förresten? tuff enligt mig, var lite trött på den gamla här på bilden)

RSS 2.0