Hyperventilation

Aaaaah!

Det är typ det jag får ut ur mig just nu. I höstas i November var jag i Stockholm med min mormor och lillasyster. När vi är där så inhandlar jag ett par skor från Zara, vilka jag blev helt kär i. Men tillslut så gick jag och lämnade tillbaka dem för att jag inte skulle kunna använda dem så mycket pga mitt ryggproblem. Sedan när vi kom hem igen så fick jag världens ångest och fick panik över att jag lämnat tillbaka skorna. När jag återvände till Stockholm helgen efter så var de slut i min storlek och jag fick åka hem med en stor besvikelse.
Nu när jag satt och kollade igenom lite internetsidor så hittar jag ett par nästan identiska kopior av dem. Forever 21 har fått in dem och jag tog världens glädjeskutt, jag höll på att dö! Men inte bara det, de kostar endast 29.80$!!! Wiiiie, har redan inhandlat dem nu. Gissa om jag blev glad?!

Mysdag

Sitter nerkrupen i soffan nu med mitt stora duntäcke. Här är det fullt med snö och det blåser för fullt utanför. Tittar på en dokumentär om Tyra Banks. Jag tycker hon är en så otroligt stark person, att gå från en vanlig tjej till en utav världens främsta top modeller på helt egen hand är strongt. Har själv funderat på att börja modella men jag har aldrig orkat ta tag i det. Känner att jag är kanske lite för kort för det också, oturligt nog. Är 1.70 och modellängden är ju minst 1.73. Men omöjligt är det ju inte, med tanke på att Kate Moss har gott så långt med en höjd på endast 1.71. Får väl försöka ta tag i det hela någon gång, brukar ju modella lite med kompisar då vi tar kort på varandra och så. Kanske inte bästa bilderna då, men det är ju ändå något, kanske man har en dold talang? Får väl hoppas på det, men ska fortsätta dricka mitt egengjorda Chai-te och äta mina brända mandlar. Ha det bra!



Mysigt med chai-te, brända mandlar och levande ljus.

Snygga dödskallar

Det är lite lustigt, i finalen av Idol 2009 så märker Laila och Alice att de har likadana halsband. I årets Lets Dance så lade jag nu märke till att Maria Örman och Jessica Almnäs har exakt likadana halsband de med. Halsbanden kommer från Åsitas, lyckades leta reda på att det ligger runt 3000:-. Om plånboken hade tillåtit det, skulle den funnits i min smyckeslåda för länge sen.  




Sjömän och fika

Hej och hå, jag har precis kommit hem från stan nu efter att ha varit och fikat på Wayne's med mina två favorittjejer. Två timmar satt vi där inne och kände nästan lite ångest över vårat tvåtimmars fikande, men ibland är det faktikt tillåtet att vara tjock (a). Nu är det ju så att sjömansmodet har kommit tillbaka, så på caféet satt vi tre med varsin blå- och vitrandig tröja. Kändes lite Mean Girls varning på det hela, ännu roligare blev det när yttligare ett tjejgäng på tre pers kommer in och har varsin randig tröja de med.
Införskaffade min tröja på Kappahl förra fredagen, riktigt nöjd faktiskt. Bilden överst är den jag hade på mig idag, den under införskaffade jag mig också samma fredag. Dock är den ifrån Weekday. Men ni får ha det bra, ska sätta mig ner nu med familjen och äta suschi.



Jag har över 1000 år gamla skor i min hand

Bokrean har ju börjat nu, dock har jag inte haft tid att gå och kika på den. Men idag när jag satt mitt uppe i filmen What Happens In Vegas så kommer min lillasyster fram till mig med stora ögon. Hon räcker fram en bok med mig, och gissa vilken det är?! Jo det är En kavalkad av pumps, sandaler, tofflor och mycket mera SKOR. Guud vad glad jag blev, där i finns skor från 500 -talets Peru till 1800 -talets Frankrike till dagens alla möjliga skor. Boken är ganska liten i formatet, ca 15x10cm, men det gör inget. Boken är så fullspäckad med snygga skor och fakta om dem, så det förgyller den. Om ni är lika stora skofantaster som jag är, så är det här en bok jag varmt rekommenderar. Författaren är Linda O'Keeffe.


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Ja äntligen har jag fixat till bloggen. Har tagit sin tid men är nöjd nu, och med det så kan jag börja blogga nu också. Ska ta plats bland proffsbloggarna, I promise. Så bli dem som läser min blogg regelbundet först, skulle vara kul! Kommentera gärna och lämna era bloggadresser, speciellt ni som först och främst skriver om mode.

RSS 2.0